Casa din containere - 6900E+TVA

Casa din containere de locuit   de 29mp, ideala pentru amplasarea in diverse locatii, atat pentru locuit permanent sau temporar, complet echipata si dotata cu: baie completa (dus, wc, lavoar, boiler, si accesorii), living de 15mp, dormitor de 8mp, si bucatarie. Modelul propus este alcatuit din 2 containere modulare unite intre ele, avand o suprafata totala de 29,16mp, asiguand tot confortul pentru locuit in containere

Dimensiunile ansamblului sunt: 6m lungime, 4,86m latime si 2,55m inaltime

Dotari incluse in pretul de 6900E+TVA:  usa metalica 900x2000, fereastra rotobasculata 800x1100 - 2 bucati, fereastra de baie 600x600 rotobasculanta, covor PVC de trafic greu, compartimentare pentru dormitor cu usa interioara tip termopan, compartimentare de baie cu usa interioara tip termopan, baie complet echipata (wc+dus+lavoar+boiler 50l, +accesorii - oglinda, etajera, sapuniera, portprosop etc), instalatie electrica standard (tablou general, priza de conexiune, 3 corpuri de iluminat 2x36W, 6 prize standard, 3 prize de radiator, aplice si intrerupatoare), preechipare lavoar bucatarie - incluse in pretul afisat!!!.

Modelul propus este termoizolat, peretii si acoperisul sunt realizate din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime.

Structura de rezistenta: profile speciale din tabla LBC de minim 3mm grosime, indoite in forma speciala. In numite zone ajunge la grosimi mai mari, de 6-12mm. Structura este prevazuta la partea superioara cu 4 elemente de colt pentru manipularea cu macaraua.

Domenii de folosinta: case din containere, case de vacanta, locuinte permanente sau temporare, case sociale, containere de locuit, diverse alte aplicatii conexe etc.

Transport: se poate asigura suplimentar la cerere cu camion simplu, sau camion cu macara, nu este inclus in pretul afisat, variaza in fucntie de distanta si solicitarile clientilor

Amplasare usi si ferestre: in functie de dorinta clientului nu apar modifcari de pret la container
Dotari optionale:

- aparat climatizare tip inverter , sau convector cu termostat;
- ferestre suplimentare cu sau fara jaluzele interioare sau exterioare, ale tipuri si dimensiuni de ferestre
- compartimentari diverse
- baie simpla sau completa (dus, wc, lavoar, accesorii, dus, boiler electric)
- usi suplimentare
- placare pereti cu diferie finisaje gen: lambriuri, gips-carton...
- alte dotari la cererea dumneavoastra

Dotarile optionale se pot adauga cu cost suplimentar.

Imagini orientative cu rol de prezentare:
Casa din doua containere

222imgp1078imgp1701imgp9037

No record found

Casa din containere

preturi containere

Contact
Gutu Bogdan

Telefon: (004) 0723136796
Email: bogaxa@bogaxa.ro