Containere de locuit - Case din Containere

Containere de locuit , case din containere realizate la comanda, cu dotarile specificate de dumneavoastra, incepand cu compartimentari , bai complet echipate, finisaje la pereti si pardoseala la alegere,  termoizolate, asigurand tot confortul pe timp de  vare sau de iarna.

Se pot finisa peretii cu gips-carton, lambriuri, se pot face orice dotari aveti nevoie la comanda, calitativ, dormitoare, sufragetii, bai complet echipate cu dusuri, lavoare, toalete, compartimentari diverse.

Module de locuit complet dotate si echipate la cerere, gata de a fi utilizate in momentul predarii, asigurand tot confortul necesar pentru locuit

Termoizolarea este completa, avand avantajul ca atat peretii si acoperisul sunt termoizolate cu panorui sandwich cu spuma poliuretanica asigurand astfel un inalt grad de confort termic, atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii.

Suplimentar, dupa asamblare, va puteti personaliza ansamblul, il puteti imbraca in diverse finisaje, lambriuri, tencuiala decorativa etc, se pot realiza acoperisuri, poduri etc.

Results 1 - 1 of 1

Containere de locuit

Casa din doua containere

Casa din 2 containere de locuit pentru amplasare in orice spatiu si locatie. Containere de locuit realizate la comanda, cu tot ceea ce aveti nevoie pentru locuit

Prețul de vânzare: 6900,00 €

Produsul zilei

preturi containere

Contact
Gutu Bogdan

Telefon: (004) 0723136796
Email: bogaxa@bogaxa.ro