Containere de vanzare

Containere de vanzare, gata echipate, containere de locuit sau de santier, de vanzare le gasiti la noi, din stoc sau la comanda, cu toate dotarile dorite incluse. Va oferim o gama variata de containere de vanzare, la depozitul nostru din Brasov, avand posibilitatea sa le realizati la comanda, cu ce dotari doriti dumneavoastra.

Cele mai bune preturi de containere de vanzare, pe stoc sau la comanda, la pret de producator !!!

Dimeniunile uzual produse sunt:

- latime 2,43m

- Inaltime: 2,55m

- Lungime - 6m

La cerere se pot realizat si la lungimi mai mici

Dotarea containerelor este variata, se pot face personalizat cu dotarile solicitate de dumneavoastra, astfel incat sa aveti tot ceea ce aveti nevoie intr-un container.

Containere modulare de calitate ridicata, gasiti atat container birou, dormitor, vestiar sau sanitare, cat si ate modele produse la comanda, astfel incat spatiul dumneavoastra sa fie complet personalizat

 

 

 

 

Results 1 - 2 of 2

Containere de vanzare

Container Birou Modular

Containerele birou se folosesc in toate domeniile unde este necesar un birou, de la santier la sedii de firme sau birouri de facturare, oriunde pot fi folosite.

Prețul de vânzare: 2500,00 €

Container santier: birou, vestiar, dormitor

Container santier multifunctional: container birou, dormitor, vestiar din gama modulara, container de 6x2,43x2,55m, complet echipat la pretul promotional de 2500E+TVA

Prețul de vânzare: 2500,00 €