Containere de locuit - Containere modulare de santier

         Containere modulare sau containere monobloc, containere santier sau containere de locuit, le gasiti la cele mai bune Preturi de containere, de calitate ridicata cu livrare rapida in toata tara.

         Containerele sunt constructii usoare modulare, de dimensiuni standard avand posibilitati multiple de folosire (ex: containere santier, containere de locuit, container birou, container vestiar, sanitare, container depozitare, case din containere, sala sedinta, container dormitor, restaurant, container bar, prezentare, container multifunctional...modulare). Mobilitatea containerelor ofera posibilitatea posesorilor sa le transporte si sa le monteze in timp scurt in diverse locatii, cu costuri reduse, si gata pentru a fi folosite din nou.
        Din punct de vedere al intrebuintarilor containerelor, acestea, pot fi folosite in diverse domenii, pot fi folosite atat ca containere santier, cat si ca containere de locuit, containere modulare, container prezentare, targuri si expozitii si alte intrebuintari, astfel, datorita modularitatii peretilor, si fiind unitati modulare, ele pot fi imbinate in diverse combinatii, atit pe orizontala cit si pe verticala, obtinindu-se in timp scurt spatii de birou, containere de locuit din mai multe containere modulare, spatii tehnice din containere, chiar si spatii de magazine, comerciale, modulare, ce se pot modifica ulterior. Modalitatile in care pot fi folosite aceste module si asamblate este restrictionat doar de imaginatia dumneavoastra. Cele mai vandute sunt containerele modulare, avand multiple avantaje de amplasare si realizare a spatiilor necesare, spatii parter, etaj, modulare la comanda atat in santier cat si la locuit
         Exemple si planuri cu containere modulare si pentru locuit gasiti pe pagina noastra de prezentare, gasiti si o Galerie Imagini spre exemplificare.
         De asemenea, datorita modularitatii elementelor, in cazul aparitiilor eventualelor deteriorari, ele pot fi reparate in timp scurt cu costuri reduse.

Containere modulare
1. Structura
Rama superioara este realizata dintr-o sectiune compusa din otel laminat de 3 mm grosime, avand o sectiune ce permite preluarea apelor pluviale si evacuarea lor prin stalpii de sustinere.
Stalpii de sustinere sunt alcatuiti din profil laminat 3 mm grosime, si ofera posibilitatea scurgerii apelor colectate din rama superioara.
Rama bazei este alcatuita din otel laminat profilat de 3 mm grosime pentru a asigura rezistenta necesara.
Fiecare container este prevazut cu 4 elemente in colt dispuse superior pentru a asigura manipularea usoara si in siguranta a containerului.
Structura este asamblata complet prin electrosudura.
Protectia la intemperii este realizata prin aplicarea in doua straturi a unei vopseli bicomponente, avand nuanta RAL 7004 (gri), sau , la cerere o alta culoare.
2. Inchiderile.
Inchiderile sunt realizate din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60 mm grosime, asigurand un coeficient de transfer termic de 0.30 Kcal/mqhC, culoarea panourilor fiind Ral 9002
Pardoseala este realizata din panouri termoizolante cu rezistenta ridicata, avand stratul finit din covor PVC.
3. Dimensiuni.
Dimensiunile produse in mod curent sunt urmatoarele:

1. L = 6000; l=2430; H=2550
2. L = 4880; l=2430; H=2550
3. L = 2990; l=2430; H=2550

In functie de necesitatile beneficiarului, spatiul disponibil posibilitatile de amplasare pot fi realizate containere la dimensiuni atipice, la alta latime, lungime si inaltime.

Domenii de folosire a containerelor

In functie de destinatia containerelor aceste pot fi asamblate unitar, containere simple modulare, sau in grupuri de containere modulare, pot fi realizate module imbinate din mai multe unitati modulare (2,3,4..) prin eliminarea peretilor despartitori, totul la comanda, pentru santier si locuit.
Ca exemple de utilizare mentionam: Containere Birou in diverse configuratii si dispunere, modulare sau monobloc, Container Vestiar, Dormitor sau de locuit, Container Sanitar, Sala de Sedinte, Sala de mese, punct medical, container statie electrica, laborator, spatii de locuit, depozit, cabina portar, camera de odihna, caserie, camera frigorifica, bufet, container restaurant, container punct de prim ajutor, telefonie, pentru locuit, case containere, divesre solutii pentru locuit permanent sau temporar etc., pot fi folosite cu destinatia de container santier sau container de locuit in diverse configuratii, sau alte destinatii necesare dumneavoastra din unitati modulare, case si spatii de locuit

Produsul zilei

preturi containere

Contact
Gutu Bogdan

Telefon: (004) 0723136796
Email: bogaxa@bogaxa.ro