Cabina Paza !!! Cabine de paza!!!

Cabina Paza!!! Cabine de paza !!! Containere de paza!

Cabina de paza are posibilitati multiple de intrebuintare, de la intreprinderi si institutii, la firme si alte companii, poate fi folosite pentru adapostirea personalului de paza, cabina de poarta, la verificarea documentelor, poate fi cabina de bilete realizata din cabine de paza, sau alte intrebuintari pe care le gasiti potrivite si necesare. De asemenea, pot fi containere de paza, de dimensiuni mari si diferite functionalitati.

Cabine de paza pot fi livrate si realizate la comanda, si ofera posibilitatea adapostirii in conditii meteo nefavorabile, asigurand conditii de lucru atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara. Sunt termoizolate, folosind pereti dubli (panouri tip sandwich) cu spuma poliuretanica injectata, si sunt cele mai convenabile sisteme si ieftine pentru asigurarea necesarului de spatiu pentru paza si protectie .
Din punct de vedere al dimensiunilor, putem realiza cabine de paza la dimesniunile dorite de client, insa, cele mai uzuale dimensiuni pentru cabina paza sunt:

- cabina de paza de dimensiuni relativ mici, asigurand strictul necesar intr-o suprafata de 1,5x1,5x2,4m, cu ferestre tip termopan pe toate laturile, posibilitate de incalzire pe timpul iernii, instalatie electrica completa.

- cabina de paza de dimensini mai mari, respectiv 1,5x2,43x2,4m, cu ferestre pe toate laturile, si posibilitate de montare aparat AC, asigurand atat racirea pe timp de vara cat si incalzirea pe timp de iarna, instalatie electrica completa.

- cabine de paza de dimensiuni mai mari, realizate din containere, avand diferite dimensiuni, 3,5 sau 6m lungime cu posibilitate de compartimentare si realizare la comanda, cu dotari specifice, se pot face si compartimentari pentru  grupuri sanitare, zone de intrare, verificare, poarta electrica etc.

cabina paza


Cabina paza, sau cabine de paza, le gasiti la noi, livrat de Bogaxa, garantia unei lucrari de calitate si la un pret foarte bun.

Containere Bogaxa - Garantia Calitatii!!!!

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top