Casa din containere !!!Casa de vacanta !

Casa din Containere !!! Casa de vacanta langa Ploiesti!

O casa din containere, din 3 containere, am livrat langa Ploiesti, un ansamblu de casa din containere, avand rolul de casa de vacanta din containere.

Casa de vacanta din trei containere modulare, unite intre ele, cu 2 dormitoare, baie, zona de living si bucatarie, predata la cheie cumparatorului.

Casa are doua intrari, respectiv intrarea principala si o iesire catre o terasa, de la bucatarie.

Desi imaginile nu arata spectaculos acuma, la final casa din containere va fi imbracata in polistiren, cu tencuiala decorativa, si i se va face o mansarda cu 2 camere de dormit.

O casa de vacanta din containere, pe care am executat-o in 2 saptamani, iar montajul a durat cateva ore, totul finalizandu-se pana la ora 15.

Am avut probleme la montajul casei de vacanta din containere langa Ploiesti, din cauza terenului, intrucat montajul este facut pe un deal, iar drumul de acces, este abrupt si, fiind dimineata, era umed, prin urmare, am fost nevoiti sa tragem camioanele de transport cu un tractor cu troliu fara de care nu am fi reusit sa ajungem la amplasamentul final al casei din containere.

 

Ei bine, totul este bine cand se termina cu bine, si astfel, desi a fost mai greu am reusit sa livram si sa montam casa din containere la Ploiesti fara probleme suplimentare, evident, nu am fi putut fara camionul cu macara cu care sa facut livrarea si montarea directa a containerelor.
Casa din containere

Containere Bogaxa - Garantia Calitatii!!!!

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top