Case din containere !!! Amenajarea unei case din containere!!!

Case din containere !!! Amenajarea unei case din containere!!!

Multe persoane discuta desprea amenajarea unei case din containere, putini chiar fac altceva decat sa vorbeasca, si evident, parerile sunt impartite, fiecare are parerea lui, ba ca sunt scumpe, si ies mai ieftin din zidarie, ba ca sunt patratoase si nu arata bine etc, fiecare are o parere. Putini sunt cei care efectiv se gandesc serios la acest lucru, si se apuca sa isi faca o casa din containere, si, chiar si mai mult sa o finiseze si sa o imbunatateasca. Din fericire, sunt si asemenea persoane, care, in ciuda reticentei prietenilor, poate chiar a familiei se apuca de asa ceva, si, la final sunt foarte multumiti de produsul pe care il au, de casa pe care au reusit sa o ridice fara prea multe batai de cap, si cu cheltuieli pe care poate la inceput le-au supraevaluat , ca la final sa iasa o casa ieftina , de calitate, si care sa le raspunda perfect nevoilor.

Case de vacanta, din containere, am predat pentru un beneficiar, un ansamblu de 3 contanere complet echipate, pe care, de la inceput am stiut ca le va imbraca si finisa pe exterior, astfel incat sa obtina terase generoase la parter, si camere suplimentare la etaj, insa, nu ne-am imaginat ca o sa iasa o asemena casa superba la final, si cu atata atentie le detalii, la incadrarea in mediul inconjurator, felicitari!!!

Lucrarea este inca intr-o faza intermediara, dar, va putem arata, ce se poate face folosind imaginatia si cu dorinta de a avea o casa de vacanta ergonomica, naturala, care sa se incadreze perfect in peisaj, fara prea multa bataie de cap si cu costuri reduse.
Casa din containere la predate, ansamblul de 3 containere asa cum a fost predat de societatea noastra!!!!

Casa din Containere nefinisata


Casa din containere partial finisata, o transformare radicala, de la prima imagine, si inca este in faza de lucru casa, in final cred ca va arata exeptional, si o sa va tinem la curent cu evolutia ei!!!

Casa din Containere partial finisata

Casele din containere, amenajate, o realizate ce merita pusa in practica de fiecare FELICITARI BENEFICIARULUI si multumiri pentru ca ne tine a curent!!!!

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top