Container birou !!! - ansamblu de containere birou la Chitila

Container birou !!! - ansamblu de containere birou la Chitila

Tocmai ce am terminat de montat un container birou la Chitila, langa Bucuresti. Este de fapt un ansamblu de 5 containere, realizat la cererea beneficiarului cu destinatia de birou.

Initial, aum 2 ani a fost livrat ansamblul din 3 containere modulare, avand aceeasi destinatie, iar in 03.06.2013 am modificat ansamblul, in sensul ca am introdus inca 2 containere modulare, avand destinatia de container birou. Modificarea a fost solicitata intrucat numarul de persoane ce isi desfasura activitatea in container la Chitila, a fost dublat avand nevoie urgenta de spatiu disponibil pentru birouri, dulapuri, documente si alte accesorii.

Operatiunile de descarcare si montare au durat mai mult decat de obicei, intrucat am fost nevoiti sa descarcam intr-o locatie, la 100m de amplasament fiecare container, si apoi sa il transportam cu o masina mai mica de transport la destinatia finala, intrucat spatiul, cablurile electrice de pe stalpi si strada nu permitea manevrarea unui Tir, astfel incat am fost nevoiti sa recurgem la aceasta varianta de montaj.

Totul este bine cand se termina cu bine, cum si zice, si astfel am reusit sa definitiva modificarea ansamblului de containere birou existente, si sa adaugam inca doua module de container birou intre ele.

Containerul birou a fost dotat cu aparat de climatizare, convector electric, covor PVC, instalatie electrica completa, ferestre cu jaluzele exterioare, totul la comanda realizat pentru container Chitila, langa Bucuresti.

Container birou, dormitor, vestiar sau sanitar...., le putem oferi de pe stoc sau la comanda cu livrari si montaje in toata Romania. Oferim consultanta, proiectare si asistenta gratuita in vederea alegerii de dumneavoastra a celei mai bune variante de container pentru spatiul necesar.

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top