Container casa !!! - Casa de vacanta din containere

Container Casa !!! Casa de vacanta din containere

 La cererea unui client am realizat o casa dintr-un singur container. Vi se pare mica?, initial si noua, insa, dupa analizarea proiectului, am decis impreuna cu beneficiarul sa realizam un container personalizat, o mica casa de vacanta dintr-un container, astfel incat sa poata iesi cu familia in weekend la terenul din Mogosoaia.

 Desi pare mic ca spatiu sa realizezi o casa dintr-un singur container, casa container este o idee fezabila si foarte buna, asigurand un cost minim pentru a iesi sa te relaxezi in weekend alaturi de familie in aer liber, avand in acelasi timp tot confortul necesar, fara sa pierzi nimic din frumusetea naturii si avand toate conditiile de a locui 1-2 nopti in container, o mica casa de vacanta.

A fost un proiect foarte cochet, o casa de vacanta realizata dintr-un container compartimentat cu iluminat exterior, o copertina la intrare, ferestre termopan, si parchet pe jos

Tot confortul necesar unui weekend la munte sau la mare, la terenul dumneavoastra din natura este asigurat de un container, casa container, casa de vacanta din containere.

Livram si montam containere in toata tara, containere simple sau ansambluri din containere modulare in: container Bucuresti, container Sibiu, containere Ploiesti, containere Cluj, containere Constanta, containere Brasov, containere timisoara, container Arad, container Bistrita, container Galati, si in restul tarii.

container casa

      Informatii suplimentare, proiecte, cerere de oferta, comenzi, le puteti realiza apeland la numarul de telefon 0723136796, sau adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

casa container

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top