Container !!! Container modular !!!

Container !!! Container modular !!!

Container - Container modular - ce este un container modular? ei bine , un container modular este un container realizat la comanda, avand posibilitatea de a se uni cu alte containere si sa formeze grupuri din containere, gata echipate pentru a se locui in ele, module pentru locuit, sau poate avea intrebuintare si ca container santier:birou, dormitor, sanitar etc...

Un container modular, are uzual 6m lungime, 2,43m latime si 2,55m inaltime. A fost calculat sa asigure maxim de confort atat iarna cat si vara, si are o structura robusta, asamblata prin sudura, asigurand astfel rezistenta in timp, putand fi mutat si relocat de mai multe fara nici o problema.

Container de locuit, realizat din un container sau din mai multe containere, va ofera avantajul unei locuite, un container de locuit de calitate, in care puteti beneficia de tot confortul unei case clasice, insa cu o investitie mult mai mica. Oferim containere de locuit din container, sau mai multe containere. Dimensiunile pot fi variate, se poate realiza dintr-un singur container de locuit, sau pot fi mai multe containere modulare de locuit asamblate ca un tot unitar.

Container de locuit, Container modular Bogaxa, un container de calitate la un pret foarte bun pentru dumneavoastra, cu posibilitatea extinderii ulterioara, adaugand si alte module, posibilitate de folosire indelungata, si de ce nu, revanzare la un moment dat cand considerati ca nu mai aveti nevoie de el.

 

Container de santier, realizat din un container sau din mai multe containere, va ofera avantajul unei spatiu pe santier, pe orice tip de santier, de la obiective civile pana la cele industriale aveti nevoie de un container care poate fi: container birou, dormitor, sanitar, de paza etc.... Dimensiunile pot fi variate 3,5 sau 6m lungime, se poate realiza dintr-un singur container de santiert, sau pot fi mai multe containere modulare de santier asamblate ca un tot unitar. Se por obtine din module unite intre ele, spatii largi de birouri, sali de sedinta, spatii de cazare pe santier sau hoteliera, aveti mai multe posibilitati de intrebuintare, in functie de necesitatile dumneavoastra

Container santier, Bogaxa, un container de calitate la un pret foarte bun pentru dumneavoastra, diverse posibilitati de echipare si dotare la comanda, avand garatia unei lucrari de calitate ce o sa o folositi mult timp de acum inainte.

Container - Container modular , livrat de Bogaxa, garantia unei lucrari de calitate si la un pret foarte bun.

Containere Bogaxa - Garantia Calitatii!!!!

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top