Container !!! Container Birou

Container !!! Container Birou

Societatea noastra, Bogaxa, are ca obiectul activitatii vanzarea de container, container in toate dotarile si intrebuintarile dumneavoastra, container birou, dormitor, sanitar, pentru santier sau locuit, sedii forma, sali sedinta sau alte destinatii

Noi va oferim produse calitative, la preturi adaptate pietii din Romania, tot ce se poate face dintr-un container, noi va putem oferi, si nu numai, asiguram transort si livrate pe tot teritorul Romaniei.
Societatea Bogaxa, este specializata in activitarea de productie si personalizare de containere, avand o mare experienta in acest domeniu, va punem la dispozitie o experienta de peste 10 ani de zile in productia de containere, avand implementate normele internationale ISO pentru productie, asigurandu-ne astfel ca produsul primite, containerul, este de cea mai buna calitate.
Ne asiguram de fiecare data de calitatea produselor, societatea Bogaxa este recunoscuta ca o societate cu traditie in vanzarea de containere, si cu un produs de calitate, conform cu normele ISO de fabricatie a containerelor, cu o livrare si o instalare promta.
Parteneriatele pe care le avem cu societati din tara, sunt parteneriate de lunga durata, ne bucuram cand clientii vechi revin, ne bucuram cand si societati noi, clienti noi apeleaza la serviciile noastre, si dorim sa intarim aceasta relatie pe termen lung cu partenerii nostrii. Pentru noi este importanta parerea dumneavoastra, de aceea, pentru orice sugestii, imbunatatiri pe care le considerati necesare produselor si serviciilor oferte de societatea BOGAXA nu ezitati sa ne contactati si sa ne transmiteti sugestiile dumneavoastra.
Toate unitatile produse de noi sunt unitati modulare, folosite pe santier sau pentru locuit, cu o gama variata de dotari si posibilitati de realizare.
Container Bogaxa - garantia Calitatii !!!

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top