Containere birou din noua serie Monobloc

 Containere birou , monobloc sau modulare

Containere birou din noua serie ECO, disponibile din stoc sau la comanda la pret atractiv. Gasiti pe stoc sau cu realizare rapida o gama variata de containere birou atat monobloc cat si modulare la depozitul nostru din Brasov.

Pentru santier, va recomandam, acolo unde nu este nevoie de unirea cu alate containere sau etajarea lor, containere birou din gama ECO, monobloc, ce pot fi configurate si dotate conform solicitarilor dumneavoastra, atat din punct de vedere al dimensiunilor cat si alt compartimentarilor si dotarilor, de la aparate de aer conditionat, la ferestre, jaluzele, usi, etc. Din punct de vedere al intrebuintarilor si destinatiilor lor, amintim: containere birou, dormitor, vestiar, punct de paza si control, sala de mese, grup sanitar etc, tot ceea ce aveti nevoie noi putem realiza.

Acolo unde este necesara unirea cu alte module, va recomandam gama modulara, containere modulare de calitate ridicata, compet termoizolate ce se pot etaja, uni cu alte containere si astfel realizam spatiul necesar, totul optimizat atat din punct de vedere al spatiului cat si din punct de vedere al costului. Domeniile de intrebuintare sunt variate si nu se opres la organizarea de santier, putea realiza diverse module intrebuintate in diverse scopuri

Pentru orice nelamurire, informatii suplimentare, cotatii de pret nu ezitati sa ne contactati.

Va recomandam si:

- Containere monobloc - o scurta descriere a noii serii ECO, monobloc

- Containere modulare - o scurta descriere a gamei modulare

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top