Containere de Birou - din containere modulare

Containere de birou modulare

Reprezinta solutia ideala atat in santier cat si pentru firmele ce au nevoie de un birou. Containerele se caracterizeaza printr-o structura metalica rezistenta, din cadre de minim 3 mm grosie, avand atat pardoseala, cat si peretii si acoperisul termoizolate cu panouri sandwich de 60mm grosime spuma poliuretanica, sunt modulare, se pot uni cu alte modele ulterior

Dimensiunea: uzuala este de 6m lungime, 2,43m latime, 2,55m inaltime, suprafata 14,4mp (alte dimeniuni disponibile 3x2,4x2,55m, 5x2,4x2,55m, sau alte dimensiuni atipice la comanda)

Dotari standard: Usa metalica 900x2000, fereastra rotobasculata 800x1100, covor PVC de trafic greu, instalatie electrica standard (tablou general, priza de conexiune, 2 corpuri de iluminat 2x36W, 4 prize standard, 1 priza de radiator) , atel dotari gen aparate AC, climatizare, incalzire, grupuri sanitare pot fi realizate la comanda.

Avantaje: Nivelul ridicat al termoizolatiei ofera un confort interior ridicat permitand lucrul la cele mai scazute temperaturi exterioare, cu consumuri reduse de energie. Containerele birou se pot personaliza complet, de la culoarea structurii metalice pana la dotarile dorite de fiecare. De asemenea, daca in timp aveti nevoie de spatiu mai mare pentru birou, se pot uni ulterior cu alte containere modulare, atat la nivelul parterului cat si se pot etaja, oferind astfel o flexibilitate ridicata adapta nevoii de spatiu din acel moment fiind modulare.

Domenii de folosinta: santiere in constructii, sedii de firma, fabrici, terenuri sportive, alte domenii.

Transportul containerelor: poate fi asigura de beneficiar, sau il poate asigura soietatea noastra avnd osibilitatea de livrare cu camioane simple, sau camioane cu macara.

Amplasarea usilor si ferestrelor: se face personalizat pentru fiecare proiect in parte, la cererea beneficiarului, avand posibilitatea sa aleaga din gama standard de usi si ferestre sau sa le realizam la comanda asa cum doreste clientul.

Dotari optionale:  
- aparat climatizare tip inverter , sau convector cu termostat; pereti interiori, compartimentari, grupuri sanitare

 - ferestre suplimentare cu sau fara  jaluzele interioare sau exterioare, ale tipuri si dimensiuni de ferestre

  - compartimentari diverse

 - baie simpla sau completa (dus, wc, lavoar, accesorii, dus, boiler electric)

 - usi suplimentare

- placare pereti cu diferie finisaje gen: lambriuri, gips-carton...

 -  alte dotari la cererea dumneavoastra

Dotarile optionale se pot adauga cu cost suplimentar.

Containere modulare cu destinatia de birou, de calitate, complet personalizabile.

Containere de birou modulare

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top