Containere de locuit! - Case din module de locuit

Containere de locuit! Case din module de locuit, case modulare!

Tocmai ce am predat langa Bucuresti un ansamblu de containere de locuit, mai exact un ansamblu de 4 module de locuit, realizate la comanda, pentru o casa din containere. Containerele de locuit au fost realizate la comanda, iar ansamblul realizat, este format din 4 module de locuit, dotate cu baie complet echipata, bucatarie cu gresie la pardoseala, 2 dormitoare generoase, living de 20mp, hol de acces, si o anexa pentru pastarea sculelor din curte. Totul a fost realizat la coamnda, conform specificatiilor clientului din Bucuresti, cu feretsre mari, cu plase pnetru tantari, palacri pereti cu lambriuri, instalatie electrica completa.

Containere de locuit, case modulare, module de locuit, de calitate si la preturi avantajoase pentru dumneavoastra gasiti la noi, uzual din stoc, sau la comanda, realizate conform specificatiilor dumneavoastra.


Livrarea modulelor de locuit la Bucuresti, a fost asigurata de societatea noastra, la fel si montajul pe pozitie, acesta facandu-se cu camionul cu macara, astfel incat, beneficiarul a trebuit doar sa pregateasca infrastructura si apoi conectarea la utilitati.

Containere de locuit, la cheie, gata pentru a va muta in ele, ansamblul de 4 containere asa cum a fost predat de societatea noastra!!!!

Containere de locuit modulare

Module de locuit, case modulare sau containere de locuit, dotate si predate la cheie le gasiti la noi, la pret de producator de calitate ISO!!!

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top