Containere Dormitor termoziolate

Containere Dormitor termoziolate

Societatea noastra, va pune la dispozitie o experinta de 10 ani pentru realizrea de containere dormitor complet termoizolate. Studiile realizate atat la conceptia produsului cat si in timp, prin urmarirea comportarii in timp a containerelor, au dus la perfectionarea si imbunatatirea permanenta a produselor oferite, astfel incat putem afirma ca produsele oferite de societatea noastra va ofera termoizolatie, si al confortului termic, alaturi de un pret foarte bun

Unul dintre produsele oferite, il reprezinta containere dormitor, pe care vi le oferim si le recomandam sa fie complet termoizolate. Acest lucru va asigura atat de o eficienta energetica ridicata, cat si de un confort termiz ridicat, necesar in activitatea de zi cu zi.

Importanta termoizolatiei la containere dormitor o reprezinta, pe langa confortul fizic si faptul ca nu o sa aveti personal racit, imbolnavit, astfel incat, sa beneficiati la maxim de munca personalului, sa sa ii asigurati tot ceea e are nevoie pentru odihna si relaxare. Echiparea containerelor, o facem la comanda, de la usi si ferestre pana la compartimentari si alte elemente, bai complet echipate, paturi metalice, aparate de climatizare etc.

Containerele dormitor pe care le oferim pot fi folosite tot timpul anului indiferent ca este vara sau iarna, cu un consum minim de energie si un confort maxim.

Containere Dormitor Termoizolate

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top