Containere Buzau !!! Containere modulare Etajate

Containere Modulare etajate!!! Containere Buzau!!!

Tocmai am predat un ansamblu de containere modulare etajate la Buzau, containere gata echipate si dotate la cheie, predate la Buzau, din containere modulare etajate folosite ca vestiare si sala de mese pentru o fabrica.

Containere modulare, containere modulare complet dotate, livrate de Containere Buzau, sunt containere complet echipate dotate la comanda, ralizate cu ferestre tip termopan, scara exterioara cu trepte si podest placate cu tabla de aluminiu, perfect functionale din momentul predarii.

De ce containere Buzau?  pentru ca va oferim o experienta de peste 10 ani de zile in constructia de containere, suntem producatori cu experienta fizica nu doar scriptica de containere, va oferim containere modulare de calitate, conform cu standardele internationale ISO 9001, ISO 14001, si OHSAS 18001.

Containere Buzau, containere modulare,  realizate din containere modulare, gata pentru a fi folosite imediat dupa instalare. O instalare rapida care dureaza cateva ore si aveti spatiu necesar predat si gata pentru a fi folosit.

containere modulare etajate

Containere Buzau, containere de locuit, livrate de Bogaxa, garantia unei lucrari de calitate si la un pret foarte bun.

Containere Modulare Bogaxa - Garantia Calitatii!!!!

 

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top