Containere Modulare - Container modular

Containere Modulare, folosite atat individual, cat si in ansambluri de containere modulare, pentru organizarea in santier sau pot fi folosite pentru realizarea de sedii de firma, spatii mari de birouri, sali de curs, etc obtinute prin unirea mai multor module, sau se folosesc in cadrul caselor din containere, containerelor de locuit. Pot fi dotate cu dotate cu grup sanitar, instalatii pentru climatizare, si alte dotari la solicitarea dumneavoastra.

Containere Modulare destinate organizarilor de santier, se caracterizeaza printr-o constructie sudata, robusta si rezistenta in timp, iar termoizolatia containerelor este asigurata de folosirea de panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime, atat la pardoseala cat si la pereti si acoperis, asigurand astfel un inalt grad de protectie termica, fonica si un confort ridicat. Mobilitatea containerelor este un mare avantaj pentru santier, ele putand fi mutate si relocate cu usurinta, gata de a fi folosite imediat pe alt santier, astfel beneficiati imediat de spatiul necesar.

Optional, putem instala:
 - compartimentari interioare la cerere pentru grup sanitar .
 - jaluzele interioare sau exterioare la ferestre ...
 - paturi metalice etajate
 - aparate de climatizare, incalzire si racire, aparate de aer conditionat
 - pardoseala : covor PVC de trafic greu, parchet sau mocheta trafic greu ..
- alte dotari la cerere.

Avantajul containerelor modulare lor este ca se pot uni intre ele si se obtin spatii largi, deschise, fara pereti despartitori, sau le putem etaja, astfel incat spatiul disponibil sa fie utilizat la maxim, iar ca dotari, se pot face la cheie cu absolut tot ceea ce aveti nevoie, totul de calitate in containere modulare

Instalatia electrica este standard reprezentata de priza de conexiune exterioara, tablou interior de sigurante, corpuri de iluminat, prize standard si de radiator sau AC, iar tamplaria este tip termopan, oscilobatanta, cu geam dublu, astfel incat pierderile de caldura sa fie minime. Usa este uzual metalica pentru protectie, insa se pot instala la comanda si alte modele de usi.

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top