Containere Monobloc - Container monobloc

Containere Monobloc

Containere Monobloc, de calitate, din noua serie de containere ieftine ECO, ce completeaza gama modulara existenta ideale ca containere birou. Acestea se caracterizeaza printr-o structura metalica usoara, imbinata prin sudura, fiind astfel farte rezistenta in timp la socuri si manipulari repetate, avand peretii si acoperisul termoziolati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm grosime. Aceste containere monobloc, pot fi folosite intr-o gama variata de utilizari, de la birouri, vestiare si dormitoare, puncte de control si paza, magazine, statii de clorinare, sau alte destinatii necesare dumneavoastra. Dotarea lor se face la comanda, si se pot realiza atat la dimensiunile dorite, cat si la alte dimensiuni solicitate de dumneavoastra. In ceea ce priveste echiparea lor, acesta se realizeaza la comanda, de la usi, ferestre, grupuri sanitare, aparate AC, convectoare, jaluzele si alte dotari pe care le considerati necesare.

Containerele Monobloc destinate organizarilor de santier, de birou sau vestiar, au o constructie sudata, robusta si rezistenta in timp, putand fi mutate de multe ori fara sa apara probleme, fiind gata de functionare in noua locatie. Mobilitatea si usurimea containerelor este un mare avantaj pentru santier, ele putand fi mutate si relocate cu usurinta.

Optional, putem instala:
 - compartimentari interioare la cerere pentru grup sanitar simplu sau complet echipat .
 - jaluzele interioare sau exterioare la ferestre ...
 - paturi metalice etajate
 - usi si ferestre la comanda
 - aparate de climatizare, incalzire si racire, aparate de aer conditionat
 - pardoseala : covor PVC de trafic greu, parchet sau mocheta trafic greu ..
- alte dotari la cerere.

Instalatia electrica este standard reprezentata de priza de conexiune exterioara, tablou interior de sigurante, corpuri de iluminat, prize standard si de radiator sau AC, usa exterioara este uzual metalica, insa putem instala si tip termopan, ferestrele sunt rotobasculante tip termopan, totul este izolat si durabil

Containere monobloc - ieftine si de calitate!!! - containere birou

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top