Containere Oradea

Containere Oradea

Bogaxa va ofera la Oradea la preturi bune toate modelele de containere produse, containere birou, sau dormitor, vestiare sau gruprui sanitare le gasiti pe toate la noi.

Gama de produse oferite in Oradea este alcatuita din containere modulare,, care se pot uni intre ele si sa se obtina spatii largi de birouri, vestiare, sali de sedinta sau cursuri, si pe pot si etaja, cu scara exterioara sau interioara, sau din gama monoboc, containere individuale, complet echipate si dotate la cheie gata de functionare.

Folosim materiale de calitate, panouri sandwich cu spuma poliuretanica, astfel incat gradul de protectie termica sa fie maxim, si consumul redus cu energia electrica destinata incalzirii sau racirii spatiului.

Aparatele de climatizare folosite sunt tip inverter, asigurand atat racirea cat si incalzirea spatiului cu consum minim de energie.

In Oradea, am livrat mai multe unitati, avand grija permanent ca serviciile si produsele pe care le comercializam sa fie de ceam mai buna calitate.

Livrarea in Oradea o putem asigura noi, sau dumneavoastra, termenul de livrare sau productie este scurt pentru modelele uzuale, sau cde maxim 2 saptamani pentru cele mai complicate si complexe.

Se pot face pentru Oradea si containere la comanda, comlet personalizabile si dotate cu tot ceea ce considerati ca aveti nevoie.

Unitatile din gama modulara se pot si etaja P+1, acolo unde proiectu impune acest lucru, si din lipsa de spatiu.

Dimensiunile produse variaza, de la 6m lungime cele mai uzuale, la lungimi atipice, 2,3-5m, infunctie de spatiu disponibil. Latimea este de 2,4m, iar inaltimea de 2,55m astfel incat se pot transporta cu orice camion.

Avantajele oferite de Bogaxa sunt:

  1.     Produse de calitate, imbunatatite permanent in ani de productie si urmarire a comportarii lor in timp
  2.     Preturi de producator pentru orice produs
  3.     Servicii complete de logistica, transport, incarcare- descarcare
  4.     Montaj cu echipe profesionale a grupruilor de containere gratuit
  5.     Containere individuale sau monobloc, sau containere modulare
  6.     Dotari si echipari la cheie, pesonalizabile


Pentru orice detalii, legate de containere Oradea, nu ezitati sa ne contactati la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefonic: 0723136796

Produsul zilei

preturi containere

Contact
Gutu Bogdan

Telefon: (004) 0723136796
Email: bogaxa@bogaxa.ro

Cautari recente:

Containere modulare , containere birou, containere santier, containere de locuitcabine de paza, container birou,containere birou de vanzare,containere birou pret,containere sanitare, grupuri sanitare, containere de vanzare, birouri de vanzare, dormitoare de vanzare, containere dormitor, vanzari containere, preturi containere, container dormitor, container sanitar, containere vestiar, Containere modulare , containere birou, containere santier, containere de locuitcabine de paza, containere sanitare, containere de vanzare, container de vanzare, birouri de vanzare, container dormitor de vanzare, containere dormitor, vanzari containere, preturi containere, container , container sanitar, containere vestiar, pret containere, preturi containere modulare, pret container, vanzari containere, preturi containere, container modular , containere modulare, containere modulare preturi, Containere modulare , container modular, containere modulare preturipret containere modulare, containere, containere metalice, container de vanzare, containere sociale, case din containere, pret casa din container, pret containere, preturi containere, vanzare containere, containere modulare pret, containere de locuit pret , containere modulare, containere de locuit, containere dormitor, containere de vanzare, module de locuit, containere birou de vanzare, containere modulare, containere locuinta, containere sanitare, containere birou sanitare, containere modulare metalice, vanzari containere modulare , containere modulare, containere dormitor, containere sanitare, containere cazare, container birou, container de vanzare, containere, containere birou, container sanitar, cabina wc, containere vestiar, containere de locuit,casa din containere,containere de locuit preturi,casa din containere pret, containere vestiar,containere birou,containere modulare,containere dormitor,containere de vanzare,container modular,preturi containere ,container dormitor, vanzari containere, preturi containere, containere, container de vanzare, pret containere, containere modulare, containere de locuit,casa din containere,containere de locuit preturi,casa din containere pret, containere de locuit,casa din containere,containere de locuit preturi,casa din containere pret, containere birou, containere santier, containere de locuitcabine de paza, containere sanitare, grupuri sanitare, containere de vanzare, birouri de vanzare, dormitoare de vanzare, containere dormitor, vanzari containere, preturi containere, container dormitor, container sanitar, containere vestiar, containere, containere metalice