Containere Roman-Neamt !!! Containere modulare

Containere Roman !!! Containere modulare la Roman Neamt !!!

Tocmai am predat un containere modulare la Roman, realizate la comanda, pentru dormitor pe santier. Livrarea si instalarea au fost asigurate de societatea noastra, pentru aceste contanere dormitor.

Containere modulare, in Roman, o varianta ieftina pentru cazarea pe santier, module dormitor dotate cu tot ceea ce le trebuie pentru dormit, in confort maxim asigurate de societatea noastra.

De ce containere Roman containere modulare? pentru ca este o solutie la indemana oricui, ieftina pentru a asigura tot confortul pentru dormit pe santier, avand posibilitatea oricand sa le relocati la alt santier, si astfel, o sa aveti un santier eficient, in care timpii pierduti cu transporturile personalului, cazarea, drumurile dus-intors sunt eliminate. O solutie eficienta la indemana dumneavoastra, cu livrare si instalare asigurate de noi, fara alte costuri suplimentare!!!

Containere Roman - Neamt , realizate din unitati modulare , gata de a fi folosite dupa instalare, realizate la standarte internationale de calitate ISO, cu livrare asigurata de societatea noastra atat in Roman - Neamt cat si in restul Romaniei.

Containere Roman - Neamt, modulare livrate de Bogaxa, garantia unei lucrari de calitate si la un pret foarte bun.

Containere Roman - Neamt

Containere Roman - Neamt, modulare livrate de Bogaxa, garantia unei lucrari de calitate si la un pret foarte bun.

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top