Containere sanitare !!!

Containere sanitare !!!

Tocmai ce am predat containere sanitare, mixte, femei barbati pentru un hipodrom din Mangalia, container sanitar complet echipate, compartimentate in doua, femei si barbati.
Containere sanitare, la cheie, in acest caz, am echipat zona de femei cu 3 wc-uri, lavoar, boiler, covor PVC, ferestre de baie, iar zona de barbati cu 2 wc-uri, 2 pisoare , lavoar, covor PVc si instalatie electrica.

Containerele sanitare au fost deja expediate beneficiarului, astfel incat, au fost o solutie rapida la necesitatile pentru grupuri sanitare, asigurand la un cost redus si intr-un timp record tot ce mai avea nevoie pentru public si deschiderea oficiala a hipodromului.
Putem realiza la comanda, orice configuratie si marime aveti nevoie pentru grupuri sanitare, module sanitare echipate cu tot ceea ce e trebui astfel incat activitatea dumneavoastra sa se desfasoare in perfecte conditii de igiena, oriunde aveti nevoie totul intr-un container sanitar.
Container sanitar, atat pe santier, sau spatii publice, cu tot ceea ce aveti nevoie instalat in el realizat personalizat in functie de fiecare situatie in parte - container sanitar de calitate
Containere sanitare, de calitate cu livrare si instalare asigurate de noi.

Containere sanitare

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top