Containere Santier ! Containere de locuit

Containere Santier ! Containere de locuit pe santier

Tocmai am livrat si predat containere santier, folosite pentru locuit in santier, containere de locuit pe santier complet dotate si echipate la cheie, cu tot confortul necesar de locuit.

Containere santier, dotate cu geamuri cu jaluzele, paturi metalice, baie complet echipata cu dus, wc, lavoar, boiler si accesorii, totul de calitate in containere asigurand astfel tot confortul pentru locuit.

Containere de locuit in santier, o varianta ce este foarte avantajoasa pentru dumneavoastra, tinad cont ca sunt eliminate deplasarile, cheltuielile zilnice cu combustibilul, cazarea si masa, timpii pierduti cu acestea si oboseala suupliemntara aparatuta cu aceasta ocazie.

Containere astfel realizate au o lungime de 6m, 2,43m latime, asigurang confortul maxim pentru 4 personae cazate in e, avand baie complet echipata, loc de luat masa, cuiere, dulapuri etc. Totul este calculat pentru ca confortul sa fie maxim, termoizolarea perfeca si consumul de enegie minim.

Containere santier , realizate din containere modulare livrate si predate la cheie oriunde, asigurand spatiul necesar al oricui..

Containere Santier

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top