Preturi containere!!! Cat costa un container?

Preturi containere!!!

- continuare din prima parte despre Preturi Containere !!!.

Cum adica?
Adica, pretul unui container, preturile containerelor sunt date de o componenta fixa, respectiv, structura containerului, cadrul containerului,  inchiderile, pardoseala, peretii si acoperisul containerului, si cam atat. De aici intervin dotarile, si ca sa intelegeti ce vreau sa spun, ganditiva ca acasa la dumneavoastra doriti sa schimbati usile, de la casa, nu cred ca va duceti la magazin sa spuneti: Vreu usi, si cand vanzatorul va intreaba ce dimensiuni, ce culoare, sau cate dorit, sa nu stiti.

Si aici este la fel, inainte sa intrebati cat costa un container, analizati situl, vedeti planurile, stabiliti ce aveti nevoie, si apoi sunati. Exte important de stiut ce anume doresc, intrucat pretul containerelor variaza foarte mult in functie de ceea ce aveti dumneavoastra nevoie.

La componenta fixa, descrisa mai sus se adauga dotarile necesare, in sensul ca , o usa costa cat o usa, daca doriti 4 usi, nu va asteptati ca pretul sa fie acelasi, pentru ca nu are cum, la fel si la ferestre, daca doriti o fereastra este un pret, daca doriti 3 ferestre este alt pret si tot asa, fiecare componenta optionala adauga un plus la pret.

Ce alta greseala in privinta pretului containerelor se mai face?

Daca as dori in loc de un container de 6m lungime unul de 3m lungime, pretul este la jumatate?

Raspunsul  este NU, pretul unui container, preturile containerelor variaza putin in functie de lungime.

Dar de ce? Pentru ca eu cumpart jumatate dintr-un container!!!

Ei bine nu cumparati jumatate dintr-un container. Daca va duceti la magazinul alimentar si cereti o paine este un pret, daca doriti jumatate de paine, este intradevar pretul la jumatate pentru ca acea paine are acelasi material folosit doar taiat la jumatate.

Si nu este la fel in cazul containerelor?

Nu, nu este aceeasi stuatie, pentru ca nu uitati, pretul este alcatuit din partea constanta, si cea a dotarilor. In acest caz, partea constanata, respectiv structura si inchiderile nu sunt la jumatate, pentru ca containerul are tot 4 stalpi, are tot 2 pereti laterali, se scurteaza doar peretii longitudinali, pardoseala si acoperisul, dar nu in mod semnificati, iar partea din cost data de dotarile dorite, este acceasi ca la un container de 6m lungime, o usa costa tot atat cat si la un container de 6m lungime , instalatia electrica este 90% similara, fereastra are acelasi cost, si tot asa.

Nu va ganditi ca cumparati o jumatate de paine, pentru nu cumparati jumatate de container, cumparati tot un container doar ca e mai mic.

De aceea, recomandam clientilor nostri sa achiztioneze containere de 6m lungime, intrucat acestea sunt cele mai eficiente si au cel mai bun raport pret/suprafata.

 Sper sa va fie de ajutor articolul, si daca credeti ca va poate ajuta sau mai aveti nevoie de informatii suplientare, va rugam sa ne transmiteti care ar fi ele, sa facem un nou articol despre preturi containere.

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top