Containere Bucuresti !!! Containere de vanzare - Bucuresti

Containere de vanzare - Bucuresti

In curand deschidem noul Showroom la Bucuresti de containere, pentru vanzari directe de containere in Bucuresti direct de la producator. Containere de vanzare la pret de producator!!!!

Societatea Bogaxa, este in faza de pregatire amplasament si showroom in Bucuresti, urmand sa deschida un showroom cu vanzare de containere in Bucuresti, facilitand astfel legatura intre cumparator si producator. Astfel relatia dintre noi va fi mai stransa, cumparatorii vor putea vizualiza produsele ce urmeaza sa le cumpere, vor discuta cu personal calificat, si se vor convinge de calitatea produselor oferite.

Calitatea containerelor produse de BOGAXA este asigurata si de certificatele pe care societatea noastra le-a imprementat, respectiv ISO 9001, ISO 14001, si OHSAS 18001, inca un atu si o modalitate de a va convinge ca tot ceea ce realizam pentru dumneavoastra respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Vor fi expuse o gama larga de containere, containere modulare, atat de santier cat si de locuit, cu dotari multiple, ansambluri realizate din containere modulare, cu posibilitatea cumpararii si ridicarii produselor pe loc.

Printre altele vor putea fi vizualizate containere birou, containere dormitor, containere modulare, containere de santier, containere sanitare, vestiare, chiar si o casa din containere.

Asiguram livrarea si montajul grupurilor de containere pe toto cuprinsul Romaniei, prin personal calificat si prin produse la promotie.
 

Containere BucurestiPana la deschiderea showroomului va asteptam cu cererile de oferta, informatii suplimentare, si comenzi, le puteti realiza apeland la numarul de telefon 0723136796, sau adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Bogaxa - Producator Containere modulare.

Containere Showroom Bucuresti

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top