Containere clorinare

Containere tehnice, containere de clorinare a apei. Statii containerizate de tratare a apei, containere de clorinare

Containere de clorinare !!! Statii de tratarea apei in containere

Societatea noastra asigura toata gama de containere utilitare necesare statiilor de tratare si pompare a apei, atat pentru partea de clorinare ca si pentru partea de pompare a apei, la diferite dimensiuni adaptate proiectului.

Containerele de clorinare se executa la comanda, si sunt o multitudine de posibilitati de echipare si realizare la comanda, cu pardoseala realizata special din tabla striata de aluminiu, grile de ventimatie, instalatii electrice la 24V, ventilatoare de forta, ghidaje pentru aparatura, usi simple sau duble, diverse comaprtimentari si posibilitati de realizare a containerelor conform proiectului dumneavoastra.


Containere clorinare de calitate, cu laborator inclus pentru analizarea calitatii apei, grupuri sanitare pentru personalul ce deserveste statia, pe toate le putem oferi la dimensiunile solicitate de dumneavoastra. Astfel pentru alimentarile mici cu apa, va recomandam cabinele de clorinare, adaptate statiilor mici de tratare a apei, iar pentru localitatile mai mari, stii de tratare in containere de 3, 5 sau 6m lungime, compartimentare pentru zona de clorinare si pentru zona de deservire, analiza a apei si alte dotari specifice, de la convectoare su termostate, pana la aparate AC, lavoare, si statii de analiza. Containere de clorinare de calitate, pentru dumneavoastra, in Timisoara, Arad, Oradea, Bucuresti, Galati, Constanta, Cluj, Brasov, Bistrita, Buzau, Iasi, Focsani, Bacau, Oradea etc, le gasiti la noi, complet personalizabile si la pret de producator cu livrare si instalare in toata Romania

Containere de pompare, a apei, realizate epntru statiile de pompare de diferite capacitati a apei, astfel incat , in functie de necesitatile dumneavoastra, noi ne adaptam proiectului. Nu ezitati sa vedeti ce va putem oferi!!! .

 

Containere clorinare si tratare a apei, sisteme de tratare a apei in containere, clorinare sau alte metode, containere pentru statii de pompare, livrate de Bogaxa, garantia unei lucrari de calitate si la un pret foarte bun.

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top