0 Produse - 0,00 €
Nu sunt produse!
Produse Preţ

Lista produse (prețuri estimative)

Datele dvs. de contact
Livrează la
Utilizaţi pentru livrare aceeaşi adresă de la facturare
Adăugare/Editare adresă de livrare
Nume SKU Preţ Cantitate Preţ cu TVA
Total (estimativ, cu TVA):

Metoda de livrare

Nici un mod de livrare selectat

Vă rugăm să selectaţi o metodă de livrare

Preţ cu TVA
Mesaj:
Termeni ai Serviciului

Termeni de serviciu

Articolul 1 -
Contract: contractul de vânzare dintre BOGAXA SRL și Client;
Container(e): container(e), unități de birou cabine de paza etc – diverse modele sau produse , produse sau comercializate de societatea BOGAXA SRL
Livrare: momentul in care, în conformitate cu Contractul de vânzare produsul este livratla Cumparator
Proiecte Container: BOGAXA SRL realizează sau construiește aplicații speciale ale ProduselorArticolul 2 - General 
Acești Termeni și Condiții Generale se aplică oricărei oferte, acorduri și alte relații juridice dintre Bogaxa SRL și Cumparator în ceea ce privește vânzarea de către Bogaxa SRL . Cu excepția cazului în care părțile convin în mod expres altfel în scris, Bogaxa SRL respinge aplicabilitatea Termenilor și condițiilor generale ale Clientului.
Acești Termeni și Condiții Generale se aplică și tuturor Acordurilor cu Bogaxa SRL, pentru a căror îndeplinire sunt sau urmează să fie angajați terți parteneri
Furnizorul este autorizat să modifice în orice moment acești Termeni și Condiții Generale.

 

Articolul 3 - Cotații și acord 
Toate ofertele și cotațiile Bogaxa SRL sunt fără obligații și revocabile, indiferent dacă această ofertă sau cotație conține un termen de acceptare. Imaginile, specificațiile, descrierile și numerele conținute în oferte și cotații nu sunt obligatorii.

În cazul în care un Client solicită calități speciale sau alte specificații cu privire la o comandă, si la anumite produse, acesta trebuie să le convină în mod expres cu Bogaxa SRL în scris. În toate celelalte cazuri, calitatea pe care o va livra Bogaxa SRL va fi cea descrisă în Termenii și Condițiile Generale.
Articolul 4 - Livrarea, Inspecția și Transferul Proprietii
Termenele de livrare cuprinse în ofertele Bogaxa SRLsunt orientative, pot apare diferente in functie de situatie. Simpla expirare a termenului de livrare indicat nu constituie un eșec. Cu excepția cazului de abatere intenționată sau de neglijență gravă din partea Bogaxa SRL sau din partea angajaților Bogaxa SRL . Bogaxa SRL nu este responsabil pentru pierderile cauzate de depășirea termenelor de livrare.
Dacă, la Livrare, Clientul refuză sau nu reușește să primească Produsul(e), Bogaxa SRL va fi autorizat să depoziteze Container(ele) pe cheltuiala și riscul Cumparatorului.

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top