0 Produse - 0,00 €
Nu sunt produse!
Produse Preţ

Containere sanitare

Containere sanitare

Containere sanitare  - gama variata de grupuri sanitare, pot fi containere wc, sau containere de dusuri. Va putem produce la comanda, diverse modele fie monocompartimentate, fie bicompartimentate, pot fi containere sanitare atat pentru femei cat si pentru barbati, atat cu dusuri cat si cu toalete.

Dimensiunea uzuala a containerelor sanitare este de 6m lungime, 2,43m latime si 2,55m, inaltime, in aceasta dimensiune pot fi compartimentate pana la 6 obiecete sanitare fie ca sunt 6 wc-uri, sau 6 dusuri, sau 3 wc-uri si 3 dusuri, sau alta configuratie in functie de necesitatile dvs.

De asemenea, in functie de solicitari, putem face si grupuri sanitare mai mici, astfel incat in functie de necesitati sa ne adaptam.

Posibilitatea realizarii la comanda le face foarte versatile, astfel incat pot fi folosite cu succes in diverse destinatii de la containere sanitare de santier, la targuri si expozitii, containere sanitare la scoli sau alte destinatii necesare.

Le putem echipa cu diverse obiecte sanitare, de la vase toaleta, la dusuri, boilere electrice , incalzire si alte dotari la comanda, pot fi

containere toalete sau de dusuri

Ca posibilitati de folosire amintim: containere sanitare in santier, cazare campinguri, organizare de evenimente, targuri si expozitii., divesre evenimente gen nunti, petreceri ....

Le putem realiza la comanda cu dotarile dorite de dumneavoastra, putem ehipa cu 6 dusuri, sau 6 wc-uri, sau in sinstem mixat 3 wc-uri si 3 dusuri, sau alte configuratii necesare dumneavoastra .

Din punct de vedere al structurii metalice, sunt realizate din tabla de minim 3mm grosime, avand imbinarile sudate, asigurand astfel robustente in timp si posibilitate de deplasare de la

un loc la altul fara a aparea probleme.

Termoizolatia este completa, avand totul termoizolat asigurand astfel un climat corespunzator, si un consum minim cu incalzirea sau racirea spatiului asigurand un climat interior optim.

Nou: Containere sanitare pentru scoli si gradinite

Container sanitar pentru scoli si gradinite

Container sanitar, de dimensiuni mari, pentru scoli si gradinite mari, inclusiv cu spatiu pentru profesori sau persoane cu dizabilitati

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top