Containere Arad!!! Containere modulare la Arad !!!

Containere Arad!!! Containere modulare la Arad !!!

Tocmai am predat un ansamblu de 2 containere modulare la Arad, realizate la comanda, pentru vestiar pentru o intreprindere din Arad. Livrarea si instalarea au fost asigurate de societatea noastra, pentru aceste containere modulare de vestiar.

Containere modulare, in Arad, o varianta ieftina pentru spatiul de vestiar necesar al oricarei intreprinderi, containere modulare realizate la comanda, cu toate dotarile necesare, livrate si instlate de Containere Arad.


De ce containere Arad containere modulare? pentru ca este o solutie la indemana oricui, ieftina pentru a asigura tot spatiul necesar rapid si ieftin, avand posibilitatea oricand sa le relocati atunci cand aveti nevoie, si se pot personaliza sau modifica ulterior foarte usor. Containere modulare, o solutie eficineta la indemana dumneavoastra, cu livrare si instalare asigurate de noi!!!

Containere Arad , realizate din containere modulare , gata de a fi folosite dupa instalare, realizate la standarte internationale de calitate ISO, cu livrare asigurata de societatea noastra atat in Arad cat si in restul Romaniei.

Containerele au fost realizate la comanda, cu geamuri mari pentru iluminat natural, compartimentari pentru doua bai, astfel incat tot ceea ce aveti nevoie pentru vestiare este asigurat.

Containere AradContainere Arad, modulare livrate de Bogaxa, garantia unei lucrari de calitate si la un pret foarte bun.

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top