Containere!!! - Vanzari containere la Cluj

Containere!!! - Vanzari containere directe la Cluj

Containere de vanzare la Cluj, orice model necesar il putem oferi atat din stoc sau si la comanda. Containere modulare, containere de locuit, containere birou sau santier in orice configuratie le putem livra atat la Cluj cat si in imprejurimi, . Containere Cluj de calitate ridicata, produse conform normelor ISO, si a certificarilor societatii noastre, ISO 9001, ISO 14001, si OHSAS 18001.


Container de santier, sau containere de locuit, containere de calitate toate de vanzare pentru cluj, orice model sau configuratie necesara o putem oferi.


Pentru toate produsele noastre, atat pentru Cluj cat si pentru restul tarii, personalul calificat si cu experienta al societatii noatre se asigura ca respecta specificatiile dumneavoastra si veti primi la cel mai inalt grad de profesionalism toate indicatiile, propunerile si sugestiile noastre astfel incat, containerul finla, sa respecte intru totul ceea ce aveti nevoie

Pentru restul judetelor, vom asigura noi, din centru, consultanta si vanzarea containerelor, vom oferi in continuare preturi pentru containere direct catre dumneavoastra. De asemenea, nu uitati transportul este asigurat de societatea noastra pe tot teritoriul Romaniei, livrarea putand fi facuta direct de noi sau de colaboratorii nostri. Container moudular, vanzari containere, module de locuit, si alte module va asteapta in noul showroom din Cluj.

Nu uitati, modulele nostre, pot fi folosite atat ca locuit, cat si pe santier in santierele de constructii din tara, pot fi folosite ca statii de clorinare, statii tehnice pentru generatoare si alte intrebuintari potrivite scopului dumneavoastra. Containere de orice model , complet personalizabi;l

Containere de calitate, modulare, le gasiti la noi, cu un grad ridicat de termoizolare si potectie termica
, va asteptam cu cererile de oferta, informatii suplimentare, si comenzile  la numarul de telefon 0723136796, sau adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   !

 Bogaxa - Producator Containere modulare.

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top