Casa din Containere !! Case din containere

Case din Containere - Romania

Casa din containere livrata la Targoviste, este un ansamblu de 3 containere realizat la comanda, dotat la cererea beneficiarului cu aparat AC, instalatie electrica, baie complet echipata, bucatarie, living si 2 dormitoare, livrata la Targoviste. Suprafata casei din containere este de 45mp, cat un apartament de 2 camere, insa pretul nu se apropie de pretul unui apartament :).

Casa din containere Targoviste, realizata profesionist din containere modulare, un inalt grad de finisare interioara avand peretii placati cu lambriuri imitatie de cires, geamuri tip termopan cu jaluzele exterioare, containere Bistrita, asamblate conformdorintei Beneficiarului, cu usa metalica de intrare tip apartament, pereti placati cu lambriuri, si pardoseala cu strat finit din parchet stratificat , toate realizate la comanda la Bogaxa.

Casa din Containere


Casa din containere Targoviste, realizata si livrata de Bogaxa, garantia unei lucrari de calitate si la un pret foarte bun.

Asiguram livrarea si montarea pe tot teritoriul tarii pentru toate produsele comandate de a noi, lucru realizat cu personal califict cu experinta in domeniul containerelor, asiguram la cerere si transport de containere cu camion cu macara, instalarea si dotarea la cheie a ansamblurilor de containere, sau a containerelor simple comandate.

Case din containere
Containere Bogaxa - Garantia Calitatii!!!!

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top