Container Birou !!! Container Birou Constanta !!!

Containere Birou !!! Container Birou la Constanta !!!

Tocmai am terminat livrarea unui container birou la Constanta, ce va fi folosit pentru lucrarile de dirigentie de santier la constructia unui nou mall in Constanta.

Containere birou, containere modulare tip birou complet dotate, livrate de Containere Constanta, sunt unitati complet echipate dotate la comanda, cu ferestre tip termopan rotobasculante, aparat AC, incalzire, si compartimentare pentru grup sanitar simplu, wc si lavoar.

De ce container Constanta?  de ce container birou? pentru ca va punem la dispozitie un produs de calitate, livrat in toata tara, cu posibilitati de echipare si personalizare adaptate fiecarei situatii in parte, avem o experienta peste 10 ani de zile in constructia de containere birou, suntem producatori atestati conform cu standardele internationale ISO 9001, ISO 14001, si OHSAS 18001 pentru productia containerelor, si pentru toate produsele oferin garantie a calitatii lucrarilor. Toate materialele folosite sunt calitative, fara nici un rabat la calitate, covorul PVC este de trafic greu, astfel incat dupa ani de exploatare va fi ca nou, instalatia electrica este realizata confrm normelor UE de realziare a instalatiilor electrice cu siguranta de protectie diferentiala, aparatele AC sunt clasa A eficienta energetica, iar ferestrele sunt toate tip termopan, cu geam dublu, pentru protectie termica si confort maxim pentru dumneavoastra.

Containere Constanta, containere modulare birou,  , gata pentru a fi folosite imediat dupa instalare. O instalare rapida si aveti spatiu de birou necesar gata functional asigurand lucrarile de dirigentie de santier, sau pentru alte scopuri, in functie de necesitatile dumneavoastra. Avanatajele sunt multiple, unitatile pot fi unite intre ele atat in momentul comenzii, dar, si mai tarziu, in functie de necesitatile viitoare se pot modifica, realiza ansmabluri din unitati modulare, spatii mari de sali de sedinta, sala pentru mese, sau alte aplicatii necesare dumneavoastra.
 

Containere Constanta, containere birou, livrate de Bogaxa, garantia unei lucrari de calitate si la un pret foarte bun.

Containere Modulare Bogaxa - Garantia Calitatii!!!!

Calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Promotie

promotii

      Noutati

Bogaxa SRL

Top